Deze spullen heeft een digital nomad altijd bij zich

Deze spullen heeft een digital nomad altijd bij zich

Werken waar je wilt is voor velen een droom en wij begrijpen maar al te goed waarom. Wie wil er nu niet de wereld rondreizen en tegelijkertijd geld verdienen. Je komt ze steeds vaker en ook in Latijns-Amerika zijn een hoop digital nomads te vinden. Als digital nomad is het belangrijk dat je de juiste uitrusting bij je hebt. Op afstand werken brengt namelijk zijn eigen reeks aan unieke uitdagingen met zich mee. Reizen en constant van accommodatie verwisselen is niet altijd even luxueus als het lijkt. Met de volgende gadgets kun jij elke technische uitdaging aan.

Een powerbank

Muziek luisteren, geld overmaken, je familie op de hoogte houden, poker spelen in casino777, we doen echt van alles met onze mobiele telefoon. Je hebt er vast al een paar thuis liggen, maar we kunnen je ten zeerste aanraden om in een goede powerbank te investeren. Het zal namelijk meer dan eens voorkomen dat je met een lege batterij te maken krijgt. En dat is behoorlijk lastig als je de weg naar je nieuwe hostel kwijt bent. Met een goede powerbank kun je je telefoon een paar keer opladen. Zo heb je dus altijd genoeg batterij, zelfs als je een paar dagen de natuur in trekt.

Een universele reisadapter

Een klassieker die in Latijns-Amerika zeker van pas komt: de reisstekker. Er is niets zo irritant als voor elk land een nieuwe adapter kopen. Dus waarom kies je geen adapter die in elk land van pas komt? Een universele reisadapter is geschikt voor stopcontacten in heel wat landen. Met deze handige adapter kun je je elektronische apparaten overal ter wereld in het stopcontact steken om op te laden.

Een wifi-versterker

Latijns-Amerika heeft een hoop te bieden: heerlijk weer, prachtige landschappen en een rijke cultuur. Met zoveel pluspunten zou je denken dat het een paradijs op aarde is. Wij kunnen je vertellen dat het op een hoop gebieden echt uitblinkt, maar als het om de wifi gaat dan laat dit continent wat te wensen over. Tijdens je rondreis door Latijns-Amerika zul je ongetwijfeld in een hostel, appartement of hotel terecht komen waar de wifi zwak is. Op dit moment zul je maar wat blij zijn dat je een wifi versterker in je rugzak hebt. Goede wifi is immers van hoogst belang als digital nomad.

Noise canceling headphones

Het laatste wat je wilt tijdens een lange reis is uren naar irritante geluiden moeten luisteren. Noice canceling headphones zijn dan ook een van de beste uitvinden ooit gemaakt. Ze komen van pas bij je lange afstandsvlucht naar Latijn Amerika, in drukke cafés en wanneer je accommodatie langs een drukke weg blijkt te liggen. Nooit meer last van luidruchtige buren, schreeuwende kinderen in het openbaar vervoer en afleidende andere geluiden terwijl je werkt. Noice canceling headphones zijn je beste vriend als digital nomad.

Een externe harde schijf

Terwijl je aan het reizen bent kan het zomaar zijn dat je iets kwijtraakt, laat vallen of beroofd wordt. In de meeste gevallen is dit niet erg, maar als digital nomad kan je in ieder geval niet zonder een laptop. Een extra laptop bij je dragen is een beetje overdreven, maar om ervoor te zorgen dat je al je harde werk niet in een keer kwijt bent is het handig om alles tussentijds op te slaan op een externe harde schijf. Helemaal handig is als je een robuuste waterbestendige externe harde schijf kiest. Je zult jezelf niet genoeg kunnen bedanken als je laptop het begeeft of zoek raakt. Een back-up is een van de beste beslissingen die je kunt maken.